Kijkers van Massa is Kassa ontdekken dat alles bij het programma nep is

Wie tv kijkt kent inmiddels wel het programma Massa is Kassa, het programma is in korte tijd enorm populair geworden. Echter heeft die populariteit ook natuurlijk een keerzijde. Want als het programma achteraf toch niet is wat het lijkt kan daar wel eens ophef over ontstaan. Want volgens oplettende kijkers lijkt het programma wel eens nep te kunnen zijn! En het bewijs hiervan wordt gewoon op social media gedeeld.

De bron van het Instagram pagina Reality FBI deelde onze dat de locaties en zelfs figuranten op de terrassen nep zouden zijn. “Iemand doet in de volgende stories een boekje open over hoe het gaat achter de schermen bij het programma. En dan vooral tot hoe ver ze gaan om het zo nep mogelijk, echt te laten lijken.” Je moet even naar de volgende pagina om de bewijzen te zien:  Bekijk de foto’s op de volgende pagina: