14 jarige jongen aangevallen door volwassen man

De politiezone Noord (Kapellen en Stabroek) start een onderzoek naar een mogelijk racistisch incident waarbij een volwassen man een 14-jarige jongen te lijf ging. Beelden van de vechtpartij worden druk gedeeld op sociale media. “We hebben onze zoon altijd geleerd dat respect voor ouderen enorm belangrijk is”, reageert de moeder van de jongen emotioneel.

Volgens de dame die het incident filmde, waren twee minderjarige jongens met mondmasker aan het fietsen op het fietspad in de Dorpsstraat in Kapellen. Een oudere man zou hen voorbij zijn gereden en hen toegeschreeuwd hebben dat de straat niet van hen is. Toen de jongens daarop reageerden, zou de man zijn afgestapt en beginnen schelden. Daarna zou hij de grootste van de twee een dreun op zijn neus hebben verkocht.