Deze beelden bij een kermis in Cuijk gaan als een lopend vuurtje rond als een eigenaar van een zaak en beveiliger zwaar mishandeld worden

Brabant is altijd gezellig als het gaat om kermissen of feesten. Soms wordt het iets te gezellig waardoor een situatie best uit de hand kan lopen. Een groep pubers kregen ruzie en gingen met elkaar op de vuist. Toen de eigenaar van een kroeg samen met een jongen van 23 de twee groepen uit elkaar probeerden te halen ging het helemaal fout…

”Ik ben beveiliger geweest. Ik en de kroegeigenaar liepen naar buiten met de bedoeling om de ruzie te sussen. Eén groep ging al gauw weg, de andere groep begon uit het niets op ons in te slaan en te trappen en te gooien met terrasstoelen.” Het resultaat van zijn dappere daad: een neus die op drie plekken gebroken is, gekneusde ribben en een hersenschudding.