Monica Geuze laat na 2 vergrotingen van haar kwarktassen nu eens een keer verkleinen

Monica Geuze heeft maar liefst twee keer haar dingen vergroot en dat heeft maar liefst 18000 euro bij elkaar gekost. Maar natuurlijk omdat zij influencer is en jullie elke keer meeneemt in het proces verdient ze daar natuurlijk ook dikke poen mee. Maar de influencer is haar ”Dikke kannonen” zat en wil ze een maatje kleiner. Voorheen had ze cupmaatje B. Nou is die wel twee keer zo groot.

Na de eerste ingreep had ze een keurig cupje B. Na haar zwangerschap bleef daar echter niets van over en vergeleek haar arts haar voorgevel met een kiezelsteen in een sok. Nou, fijne vent lijkt ons dat, maar dat was niet het enige:

Als ik in bed lag en ik ging op mijn zij liggen dan draaide dat implantaat in mijn borst. Ik heb twee jaar met een bh aan geslapen omdat ik niet op mijn zij kon liggen.

Op aanraden van haar arts heeft ze haar boebeloni’s toen opnieuw laten vergroten, maar daar is ze nu wel klaar mee, zoals ze zelf vertelt in de podcast Geuze en Gorgels:

Ik vind het gewoon te groot en niet bij mezelf passen. Ik heb af en toe gewoon een jurkje aan en het is gewoon altijd ordinair, omdat er dikke kanonnen tussen zitten.

We hebben er wel begrip voor. Kijk er nog maar eens even goed naar, want binnenkort zijn ze verdwenen. Bekijk het op de volgende pagina: