Man geeft vriendin oplosbare bikini die verdwijnt als zij de zee in gaat

De Instagrammer Julius Dein is een bekende goochelaar op social media. Naast trucjes doen voor bekendheden zoals Post Malone neemt hij voornamelijk zijn knappe vriendin veel in de maling. In de video onderaan dit artikel kun je zien hoe hij haar de zee instuurt met een oplosbare bikini.

Bikini
Aan het begin van de video legt Julius uit dat hij een oplosbare bikini voor zijn vriendin heeft besteld op het internet. De bikini zou binnen 20 seconden volledig verdwijnen zodra die in aanraking komt met water. Zijn nietsvermoedende vriendin loopt vrolijk de zee in om er mee te gaan zwemmen terwijl hij het lachend filmt.

Paniek
Na een stuk of 30 seconde raakt zijn vriendin volledig in paniek: “Mijn bikini, ik ben hem kwijt! Iemand heeft hem gestolen!” Bekijk de hilarische video hieronder om te zien hoe het afloopt.