Jaimie Vaes verscheen met blauw oog, dikke wang en zonder voortand in de rechtszaal

Gisteren was daar dan de rechtszaak tussen Jaimie Vaes en Lil Kleine over spullen die verdeeld moeten worden. Het ging onder meer over drie Rolex horloges maar ook kwamen een blender, broodrooster en waterkoker ter sprake. Achteraf liet Jorik Scholten, zoals de rapper eigenlijk heet, weten dat Jaimie alles mag houden zolang hij de baby maar mag zien. Nou… dat mag voorlopig dus nog even niet sprak Jaimie na afloop voor de camera’s van RTL Boulevard.

Ze stond de pers overigens te woord met een zonnebril op. En hoewel dat misschien wat arrogant overkomt had ze waarschijnlijk een heel goede reden. Oplettende kijkers zagen namelijk dat Jaimie een voortand mistte en dat haar wang ook wel wat dik was. De zonnebril zou een mogelijk blauw oog kunnen maskeren… Bekijk de beelden op de volgende pagina: