4 zussen namen 40 jaar lang dezelfde foto. Probeer niet te huilen wanneer je de laatste ziet

1984

Men vroeg zich af waarom ze zich lieten fotograferen en wat ze zoal deden in hun dagelijks leven. Er was hier geen informatie over en het enige wat de kijkers konden doen was raden. Het leven van de zussen bleef een mysterie, waardoor het waarschijnlijk nog meer interesse wekte bij het publiek. Men ging hun verbeelding gebruiken en natuurlijk meer kijken naar de foto, hierdoor creëerden ze een gevoel van gelijkenis wat een van de meest aangrijpende elementen zijn in deze foto’s.

1985

“We zijn ons allemaal bewust dat de tijd voorbij vliegt, maar wanneer het voorblij vliegt beseffen we niet altijd.” Zei Nixon. Bij het zien van de foto van de zussen besefte iedereen jaarlijks weer dat er een jaar voorbij was. Bij sommige foto’s zie je dat de zussen iets dichter bij elkaar staan dan andere foto’s. Dit specifieke jaar 1985 staan ze dicht bij elkaar.

1986

De vrouwen veranderden ieder jaar niet heel erg veel dat is denk ik een van de redenen waarom iedereen zo geïnteresseerd was in de foto’s. De onderstaande foto uit 1986 is een aparte foto want de gezusters Brown kijken niet serieus op deze foto, ze kijken meestal rechtstreeks in de camera. Op deze foto lachen ze een klein beetje alsof er iets grappigs gebeurde, of Nixon de fotograaf ze gewoon een smile bezorgde. De kijkers vonden dit een leuke verandering in de meestal sombere blik die ze in de foto’s lieten zien. Bekijk de rest op de volgende pagina!