4 zussen namen 40 jaar lang dezelfde foto. Probeer niet te huilen wanneer je de laatste ziet

1989

Het meest fascinerende aan de foto’s is natuurlijk bekijken hoe de dames gedurende deze 40 jaar ouder worden. Behalve de natuurlijke veranderingen van hun gezichten en huid zie je natuurlijk ook hoe de kleding veranderde. Je staat er zelf niet bij stil maar als het zo duidelijk is in een foto dan zie je het gelijk.

1990

Sommige fans merkte op dat dit project verassend lang duurde. Zelfs Nixon heeft het hier wel eens over gehad. “We maakten er weleens grappen over, maar iedereen wist dat mijn bedoeling was om hier heel lang mee door te gaan.” Zei Nixon. Hij had er ook weleens aandacht om kleine veranderingen aan te brengen. Een keer bijvoorbeeld 1 zus te fotograferen of hij in het midden. Uiteindelijk is het hierbij gebleven.

1991

In deze foto uit 1991, die 16 jaar na de eerste foto is gemaakt, zie je daadwerkelijk dat de zussen ouder beginnen te worden. Nog steeds was hun privé leven een mysterie voor de kijkers, alhoewel ze wel wisten dat BeBe moeder was geworden van meerdere kinderen. De kijkers vinden dat de zussen er heel goed uit zien en gedurende de jaren echt niet snel oud zijn geworden. Ze hebben goede genen. Op deze foto die Nixon heeft gemaakt lijkt het alsof hij iets verdrietigs heeft vastgelegd.

1992

De vorige foto was erg droefgeestig maar deze foto in 1992 laat weer een gelukkiger moment zien. Er zijn altijd ups en downs in het leven, gelukkig laat deze foto een van de gelukkige momenten zien. Je kunt zien dat Heather en Mimi hand in hand staan en dat Laurie wat gereserveerder is. Zij staat meestal met haar lichaam iets verder van haar zusters af. Misschien was er iets van jaloezie ten opzichte van de andere zussen?Bekijk de rest op de volgende pagina!