Dit is wat er gebeurt met je lichaam als je 2 bananen per dag eet

Sinds kleins af aan zijn we allemaal wel opgegroeid met fruit meenemen naar school. Meestal een appel of banaan. Dit is natuurlijk niet zonder reden. Bananen zijn namelijk rijk aan voedingsstoffen, ze bevatten veel vitaminen, vezels mineralen en natuurlijke suikers. Bananen worden ook vaak gebruikt door atleten en andere sporters omdat het een ware energiebom is en je na het eten van een banaan weer volop tegen aan kan gaan.

Wij hebben onderzoek gedaan naar wat het eigenlijk met je lichaam doet als je twee bananen per dag eet. En dat resulteerde in een hele lijst met voordelen voor je gezondheid en lichaam. Lees op de volgende pagina wat voor effecten het voor je lichaam heeft. Geloof ons, na het lezen van dit artikel eet je zeker twee bananen per dag.