Gast wil pronken bij zijn vrienden door een wheelie te doen op zijn scooter.

Er zijn verschillende redenen waarom je beter geen wheelie op een scooter kan gaan doen. Ten eerste is het gevaarlijk omdat het gemakkelijk kan leiden tot een ongeval. Als je de controle verliest tijdens het uitvoeren van een wheelie, kan je van de scooter vallen en mogelijk ernstige verwondingen oplopen. Ten tweede is het illegaal om een wheelie te doen op een scooter of ander voertuig op de openbare weg. Als je betrapt wordt op het uitvoeren van een wheelie, kan je een boete krijgen of zelfs je rijbewijs verliezen.

Ten derde kan het uitvoeren van een wheelie schade aan de scooter veroorzaken. Als je de scooter te hard tilt of als je hem te lang in de wheelie-positie houdt, kan dit leiden tot schade aan de achterband, het frame of andere onderdelen van de scooter. In het algemeen is het belangrijk om altijd verantwoordelijk en veilig te rijden op een scooter of ander voertuig. Het uitvoeren van trucjes zoals een wheelie is niet alleen gevaarlijk voor jezelf, maar ook voor andere weggebruikers. Deze gast kwam daar op een pijnlijke manier voor zijn vrienden er achter.. Bekijk de beelden hieronder: