Ondertussen voor de HEMA ergens in Nederland waar een koppel zich niet kon inhouden

Als we aan jou vragen om eens te vertellen over de gekke plekken waar je weleens het oudste spelletje ter wereld hebt gespeeld, dan zul je als liefhebber wel een aantal mooie locaties weten op te noemen die je van je bucketlist af kunt strepen. Anno 2023 moet je wel een beetje opletten waar je aan de gang gaat, want 99 procent van de mensen heeft een mobiele telefoon en dus camera bij de hand.

Dus als jij in Apeldoorn-Zuid voor de HEMA van je lijstje af wilt vinken is de kans dus extra groot dat je jezelf terug kunt zien op het internet. Is die gast het nou zelf ook aan het filmen en of bekijkt hij een editie van de verzameling hilarische, gewaagde en WTF foto’s. Let op, tikkie gewaagde beelden. Bekijk de beelden hieronder: